top of page

Profil

A rejoint le programme le : 14 août 2022

À propos

Piesaistīja izcilo vācu treneri Torstenu Finku, kam sekoja vairāki skaļi un ļoti ievērojami papildinājumi par ar Vācijas Bundeslīgas pieredzi. “Uz papīra” šī Rīgas vienība atkal izvirzās ievērojamā vadībā, tomēr vai šos daudzos leģionārus izdosies savienot viena ļoti saliedētā un jaudīgā kolektīvā? Spēļu pirmā kārta lielus pārsteigumus nenesa – lai arī “Supernova” braši turējās tomēr liepājnieki mača izskaņā salauza viņu pretestību (3:1). “Riga FC” un “Valmiera FC” rādīja teicamu un līdzvērtīgu futbolu spēles pirmajā puslaikā, bet mača otrajā daļā pārliecinošāki bija rīdzinieki un svinēja uzvaru ar 2:1.

Tiešraide: Riga FC - BFC Daugavpils Optibet futbola Virslīga[+] [-] crosbijs87, 2022-05-18 18:56, pirms 3 mēnešiem Gooooools. FC Riga 1-0. Apméram uzbrūk tikai FC Rīga. Blankam viss ļoti labi. Tomēr ir tas 1-0. Jàgaida otrais puslaiks, varbūt 2-0 vai 3-0. FC Rīga tomēr ir labàki. Ozola nav vàrtos, bet otram vàrtsargam spēle bez kļūdām. Sarauj, FC Rīga, lai uzvar FC Rīga. FC Rīga çempioni!!!!!!!!!!!!!!!!! [+] crosbijs87, 2022-05-18 19:32, pirms 3 mēnešiem Sarauj, Latvija! FC Riga uzbrukumà visu laiku. Bez maz Puriñam FC Riga vàrtos nav ko darīt. Ja nebūs kaut kàda pàrsteiguma Daugavpils kluba izpildījumā domāju, ka FC Riga uzvarēs.

Varbūt vēl, kas mainīsies, varbūt arī nē. crosbijs87, 2022-05-18 19:45, pirms 3 mēnešiem fall in love rakstīja: Nee nu jā, neteicu vienādi, doma bija, ka ir ko skatīties, nav pēriena spēleKaut ko Daugavpils spélé, bet nu nē tomēr FC Rīga labàki. Puriñam ļoti maz ko darīt. crosbijs87, 2022-05-18 19:48, pirms 3 mēnešiem Nez cik ilgi Blanks trenēs, vai arī būs cits treneris. Bet FC Riga ar Blanku uzvar. Kaut ko Blanks tomēr savàdàk, kà Frinks.

Aizraujoša cīņa risinājās arī starp “FK Spartaks” un “RFS” komandām. “Spartaks” spēles 2. puslaikā pat izvirzījās vadībā (2:1), tomēr 89. spēles minutē “RFS” aizsargs Elvis Stuglis izrāva uzvaru savai komandai ar rezultātu 3:2. Pēdējās sekundēs, pēdējā uzbrukumā “BFC Daugavpils” izrāva uzvaru pār tukumniekiem, bet “FK Auda” vienībai minimāla 1:0 uzvara pret “FK Metta” komandu.

Ļoti labi spēlē FC Riga. Varēja 2-0, bet nu ir tas 1-0. crosbijs87, 2022-05-18 19:34, pirms 3 mēnešiem fall in love rakstīja: Daugavpils zolīdiGooooools. 2-0. Kas par dàvanu Blankam debijà!!!!!!!! +1 fall in love, 2022-05-18 19:35, pirms 3 mēnešiem crosbijs87 rakstīja: Sarauj, Latvija! FC Riga uzbrukumà visu laiku. Varēja 2-0, bet nu ir tas 1-0. Pendeli neredzēji? crosbijs87, 2022-05-18 19:36, pirms 3 mēnešiem fall in love rakstīja: Daugavpils zolīdiZolīdi aizsardzībã. Nekà īpaši zolīda uzbrukumà gan nav.

[SPORTA TIEŠRAIDE@] Spartaks BFC Daugavpils skatīties “Riga”, RFS un “Liepāja” lūkos pietuvoties konkurentiem “Optibet Virslīgas” turnīra tabulā [SPORTA TIEŠRAIDE@] Spartaks BFC Daugavpils

Tāpat sastāvā atgriezies jau vairākas sezonas Liepājā pavadījušais Artūrs Karašausks. Spēcīgs papildinājums ir Nemaņja Belakovičs, kur iepriekš sevi kā līderi pierādījis “FK Spartaks” rindās. Liepājnieki šķietami kļuvuši krietni spēcīgāki un būs gatavi cīņai arī par titulu. Pēdējo gadu ierastajai Latvijas futbola līderei “Riga FC” pagājušā sezona bija izgāšanās – 4. vieta ir tālu no šī kluba ambīcijām. Vadība un klubs to uztvēra ļoti sāpīgi un gatavošanos nākamai sezonai sāka nekavējoties.

Latvijas futbola Virslīga ir sākusies! Latvijas futbola Virslīga ir sākusies! Latvijas futbola Virslīga ir sākusies! Skaties 18. —19. martā kanālā TV4. Latvijas futbola "Optibet Virslīga" jaunā sezona ir atklāta! Vai spēļu 2. kārtā mūs gaida kādi pārsteigumi? Kārtas centrālajā spēlē Liepājā tiksies mājniece "FK Liepāja" pret galveno turnīra favorīti "Riga FC". Šosezon Virslīgā startē rekordliels skaits komandu – desmit. Septiņas pagājušās sezonas komandas “RFS”, “Valmiera FC”, “FK Liepāja”, “Riga FC”, “FK Spartaks”, “BFC Daugavpils”, “FK Metta” un trīs jaunpienācējas no “Nākotnes līgas” jeb pēc spēka Latvijas otrās līgas – “FK Auda”, “FK Tukums 2000/Telms”, “SK Super Nova Salapsils”.

Galvenā - FC DaugavpilsMettu uzvaram rezultatīvā spēlē 03. 04. 2021Trīs futbolistiem gūstot savus pirmos karjeras vārtus, BFC Daugavpils futbolisti Optibet Virslīgas čempionātā izcīnījuši otro panākumu. Mājās ar 3:2 izdevās pieveikt FK Metta. Valmierā uzvaru izlaidām pēdējās sekundēs 22. 03. 2021Optibet futbola Virslīgas otrās kārtas spēlē izbraukumā ļoti dramatiskā galotnē BFC Daugavpils futbolisti nespēja nosargāt minimālu pārsvaru, spēlējot neizšķirti ar Valmiera FC - 2:2! Mūsu komandas labā guva Edgars Ivanovs un Kaspars Kokins. Foto: Valmiera FC Sezonu sākam ar uzvaru! 13.

Latvijas čempiones “RFS” sastāvā notikušas vairākas izmaiņas. Komandas lielākie zaudējumi būs kapteinis Šimkovičs, Latvijas izlases malējais aizsargs Roberts Savaļnieks un Strumija, tomēr vienība atradusi vairākus spēcīgus aizstājējus, tostarp Lietuvas vienu no izcilākajiem jaunajiem futbolistiem Uzēlu. Valmieras rindās skaļākais iztrūkums būs tieši treneru štābā – pieredzējušais gruzīnu speciālists Tamazs Pertija pametis komandu un viņa vietu ieņems Jurģis Kalns un Gatis Kalniņš, kuri pagājušosezon bija Pertijas asistenti. Komandas sastāvs ar 95% saglabāts. Bronzas medaļniece “FK Liepāja” ievērojami izmainījusi sastāvu – pievienojušies jau pieminētais Savaļnieks, kā arī Villela un Strumija no “RFS”.

[[sports<<]-] Gil Vicente Riga skatīties interneta tiešraidē | Profile Latvijas futbola Virslīgas sezonu mūsu BFC Daugavpils komanda uzsākusi ar Kārtējā pārbaudes spēlē Rīgā mūsu komandas futbolisti bija tuvu panākumam

fall in love, 2022-05-18 19:39, pirms 3 mēnešiem crosbijs87 rakstīja: Zolīdi aizsardzībã. Nekà īpaši zolīda uzbrukumà gan nav. Nee nu jā, neteicu vienādi, doma bija, ka ir ko skatīties, nav pēriena spēle crosbijs87, 2022-05-18 19:42, pirms 3 mēnešiem Ir tas 2-0. Pendele tomēr arī bija Daugavpilij. Bet nu ir tas 2-0, uzvar FC Rīga. Galvenais, ka ir FC Riga debijà uzvara un vēl kàda 2-0. 85. minùte.

[[TIEŠRAIDE@@@]] Spartaks Liepāja skatīties interneta FK Valmiera vs FK Auda Riga Live rezultāts - AiScore FK Valmiera vs FK Auda skatīties RFS Valmiera FC FK Liepāja Riga FC FK Spartaks BFC Daugavpils

(SPORTA TV>>) BFC Daugavpils Riga skatīties interneta tiešraidē 15 augustā 2022

Plus d'actions
bottom of page