top of page

Profil

A rejoint le programme le : 12 août 2022

À propos

Turnīra pirmajā spēlē Latvija ar 1:6 zaudēja Somijai, bet pēc tam sekoja zaudējums 2:5 Kanādai. Iepriekšējā spēlē Latvijas hokejisti ar 2:3 “bullīšos” atzina Slovākijas pārākumu. Čehija vispirms ar 5:4 pārspēja Slovākiju, vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Gabrielam Šturcam. Nākamajā mačā čehi ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Somijai, bet iepriekšējā cīņā ar 1:5 piekāpās Kanādai. Čehu rindās trijos mačos ar četriem rezultativitātes punktiem (2+2) izcēlies 2020. gada Nacionālās hokeja līgas drafta 48. numurs Jans Mišāks.

Viņš un pagājušā gada drafta Kolumbusas “Blue Jackets” 7. kārtas izvēle Martins Rišavijs ir vienīgie spēlētāji, kuri izlases rindās šajā čempionātā izcēlušies ar diviem vārtu guvumiem. Latvijas izlases rindās ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlušies Bogdans Hodass, Klāvs Veinbergs, Ģirts Silakalns un Ralfs Bergmanis. A apakšgrupā pirmo vietu ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ieņem Kanāda, pieci punkti divās cīņās ir Somijai, bet četri, divi un viens punkts trīs mačos ir Čehijai, Slovākijai un Latvijai. B apakšgrupā deviņi punkti un pirmā vieta ir ASV, tālāk ar sešiem punktiem divos un trīs dueļos ir Zviedrija un Vācija, bet bez punktiem trīs spēlēs ir Šveice un Austrija. Šogad no elites divīzijas neizkritīs neviena izlase.

20. 20 šajā grupā nūjas krustos Lielbritānija un Austrija, cīnoties par vietas saglabāšanu elites divīzijā. Mačs tiešraidē būs vērojams Latvijas Televīzijas 7. kanālā (LTV7). B grupā pēc sešām spēlēm pirmajā vietā ar 16 punktiem ir Somija, ar 15 punktiem seko Zviedrija, Čehija guvusi 13, bet ASV - desmit punktus.

2023. gada pasaules čempionāts gadu mijā notiks Kanādas pilsētās Helifeksā un Monktonā. Pārbaudes spēlēs Latvijas izlase ar 2:4 atzina austriešu pārākumu un ar 3:1 pārspēja vienaudžus no Vācijas, savukārt kanādieši vienīgajā pārbaudes mačā pirms pasaules čempionāta ar 4:3 pārspēja Zviedrijas U-20 izlasi. Latvijas U-20 hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātam: Nr. pk. Vārds, Uzvārds Pozīcija Dzimšanas gads Klubs 1.

SportsAnotācija Šodien, 10:55 Eiropas čempionāts vieglatlētikā. Tiešraide Eiropas čempionāts vieglatlētikā 2022 Trīs nedēļas pēc pasaules čempionāta Jūdžinā notiks Eiropas meistarsacīkstes vieglatlētikā, kas šoreiz tiks rīkotas Minhenē, Vācijā. Programma ir ļoti plaša, lai gan piedalīsies mazāk dalībnieku nekā pasaules čempionātā. Vairākās disciplīnās nebūs galveno favorītu – Jūdžinā visvairāk zelta godalgu ieguva ASV (13), arī otrajā vietā bija cita kontinenta pārstāvji – Āfrikas valsts Etiopija ar četrām zelta godalgām. Pirmajā rītā notiks kvalifikācijas sacensības dažādos veidos – lodes grūšanā vīriešiem un sievietēm, kārtslēkšanā sievietēm, tāllēkšanā sievietēm, sāksies desmitcīņa. Tomēr jau pirmdien būs pirmie divi fināli – maratonā. Sievietēm starts – pulksten 11:30, vīriešiem – pulksten 12:30. Anotācija Šodien, 19:10 Eiropas čempionāts vieglatlētikā.

Aptuveni trīs minūtes pirms pirmā strešdaļas beigām Bukarts izprovocēja pretinieku uz pārkāpumu, un Latvija tika pie vairākuma. Lielāko tā daļu latviešiem ar nostāšanos pretinieku zonā neveicās, tomēr pēdējā pusminūtē tas beidzot izdevās. Tas deva rezultātu - pēc piespēles no aizvārtes vārtu priekšā burzmā veiklākais bija Ņikita Jevpalovs, raidot ripu čehu vārtos un panākot izlīdzinājumu - 1:1. Otrās trešdaļas ievadā Rinalds Rosinskis devās uz noraidīto soliņa, un šoreiz gan čehi izmantoja savu vairākumu. Pēc ilgākas saspēles pa perimetru no zilās līnijas šāva Martins Frks, un glābējs šoreiz nebija arī Punnenovs - 1:2. Trešdaļas otrajā pusē Latvijai bija pat divas iespējas spēlēt vairākumos, tomēr rezultātā pārvērst to neizdevās.

Tiešraide Pirmdienas vakarā vēl trīs fināli – lodes grūšanā sievietēm un vīriešiem, kā arī pašā noslēgumā – 10 000 m distancē sievietēm. Pirms tam turpināsies desmitcīņa, tāpat būs kvalifikācija trīssoļlēkšanā vīriešiem, pirmā kārta 400 m distancē gan sievietēm, gan vīriešiem. Nesen Gunta Vaičule bija viena no sešiem Latvijas sportistiem, kas pārstāvēja mūsu valsti pasaules čempionātā – 400 m viņa bija pavisam tuvu pusfinālam, tomēr tajā neiekļuva. Eiropā cerības uz augstu vietu ir daudz lielākas.

Aiz labāko četrinieka ar astoņiem punktiem ir Latvija, ar pieciem punktiem - Norvēģija, četrus punktus guvusi Austrija, bet viens punkts ir Lielbritānijai. Savukārt Helsinkos A grupas spēlē cīņā par vietas saglabāšanu elites divīzijā Kazahstāna ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) pieveica Itāliju. minūtē vairākumā Kazahstānu vadībā izvirzīja Kērtiss Volks, bet 15. minūtē itāļi vairākumā atspēlējās ar precīzu Brendona Maknelija metienu - 1:1.

Līdz ar trešdaļas beigu sirēnu, Latvijai spēlējot mazākumā, pie apmales sākās asumi, taču soģi laicīgi iesaistījās un lielāku agresivitāti apslāpēja saknē. Pa diviem vīriem no katras komandas gan saņēma divu minūšu sodus. Precīzi divas mnūtes pēc pēdējās trešdaļas sākuma Roberts Lipsbergs pielaboja Kriša Lipsberga metienu no zilās līnijas, atjaunojot neizšķirtu mačā - 2:2. Divas minūtes vēlāk čehu pirmo vārtu guvējs Beraneks apslidoja vārtus un no otras puses radīja ripu stūrī, taču lieliskā tvērienā Punnenovs ripu tvēra. Pēc ilgākas pauzes video tiesnesis apstiprināja - vārti nav gūti. Čehu spiediens turpinājās un trešdaļas vidū pēc pretinieku metiena ripa noslīdēja gar vārtu līniju.

Latvijas hokeja izlases brīvdienā Tamperē B grupā Čehija ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pieveica ASV, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. Ja mača pamatlaiks būtu noslēdzies neizšķirti, ASV un Čehijai iegūstot vismaz vienu punktu, Latvijas izlases izredzes būtu zudušas. Vienīgos vārtus guva Matejs Blīmels, kurš pirmā perioda astotās minūtes beigās izcēlās pēc Hineka Zohornas piespēles. Čehijas izlases vārtsargs Karels Vejmelka atvairīja visus 24 amerikāņu metienus. Plkst.

U20 PČ hokejā 2022. LATVIJA – ČEHIJASpēli var vērot portālā “tv3. lv”, televīzijas kanālā TV6 un nākamās paaudzes televīzijā Go3. Latvija turnīra pirmajā spēlē ar 1:6 zaudēja Somijas hokejistiem, otrajā ar 2:5 Kanādai un trešajā mačā ar 2:3 “bullīšu” sērijā piekāpās Slovākijai. Čehija vispirms ar 5:4 uzvarēja Slovākiju, tad ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Somijai, un trešajā mačā ar 1:5 zaudēja Kanādai. Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, Latvijas hokejistiem jāizcīna uzvara, cerot, ka pirms tam labvēlīgi noslēgsies Slovākijas un Somijas mačs.

Latvijas Futbola federācija Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēļu tiešraides tv.lff.lv Latvija. Moldova. 2023. gada UEFA Nāciju līga - D1 grupa; 22.09.2022. 19:00; Skonto

Perioda beigās un otrā perioda sākumā 3:1 Kazahstānas izlases labā panāca Valerijs Orehovs un Alihans Asetovs. Jau pēc 57 sekundēm Djego Kostners vienus vārtus atguva - 2:3. Spēles likteni izšķīra Itālijas hokejista Dilana di Pernas pārkāpums 78 sekundes pirms otrā pārtraukuma. Par bīstamu spēli pretinieka celī viņš saņēma 5+20 minūšu noraidījumu. To izmantot kazahiem gan izdevās tikai vienreiz, 44. minūtē vārtus gūstot Romanam Starčenko, taču jau vienādos sastāvos 47. minūtē 5:2 panāca Ņikita Mihailiss.

Uzvara ļāva Kazahstānai tabulā apsteigt Itāliju un nodrošināt vietu elites divīzijā arī nākamgad. 2023. gada pasaules čempionātā piedalīsies pirmās divīzijas labākās komandas Ungārija un Slovēnija. 20 notiks Kanādas un Dānijas mačs, ko tiešraidē translēs televīzijas kanāls "360TV hokejs". Helsinku grupā līdere ar ar 18 punktiem sešos dueļos ir Šveice, 15 punkti sešos mačos ir Vācijai, bet 12 punktus piecās cīņās guvusi Kanāda. Deviņi punkti piecās cīņās ir Dānijai, bet sešās - Slovākijai.

Video un foto ⟩ Čehijas uzvara saglabā izredzes Latvijas hokejistiem; Itālija atstāj elites divīzijuČehijas uzvara saglabā izredzes Latvijas hokejistiem; Itālija atstāj elites divīzijuČehijas hokejisti pirmdien Somijas pilsētā Tamperē pārspēja ASV izlasi, tādējādi saglabājot Latvijas valstsvienībai niecīgas, taču teorētiskas izredzes kvalificēties pasaules čempionāta ceturtdaļfinālam. Tikmēr citā mačā Kazahstāna pārspēja Itāliju un nosargāja vietu elites divīzijā. Otrdien plkst. 12. 20 paredzēts Latvijas un Zviedrijas duelis, bet plkst. 16. 20 spēkosies ASV un Norvēģijas hokejisti. Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, Latvijas hokejistiem nepieciešama uzvara 60 minūtēs pār Zviedriju, kā arī ASV zaudējums Norvēģijai mača pamatlaikā.

Vispirms jācer uz konkurentiem, tad jāuzvar pašiem – U20 izlasei pēdējais mačs PČ grupu turnīrā | Sportazinas. comSākums / Hokejs / Vispirms jācer uz konkurentiem, tad jāuzvar pašiem – U20 izlasei pēdējais mačs PČ grupu turnīrā Latvijas U20 hokeja izlase | Foto: IIHF Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase svētdien aizvadīs pasaules junioru čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējo spēli, tiekoties ar vienaudžiem no Čehijas. Spēle sāksies plkst. 1 pirmdienā pēc Latvijas laika. Maču tiešraidē pārraidīs kanāls TV6. Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, Latvijas hokejistiem jāizcīna uzvara, cerot, ka pirms tam labvēlīgi noslēgsies Slovākijas un Somijas mačs. Šī spēle sāksies plkst. 21 pēc Latvijas laika – ja slovāki negūs punktus pret Somiju, latviešiem pietiks ar papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā izcīnītiem diviem punktiem.

Somija U20 Latvija U20 10 augustā 2022 | Profile [TIEŠRAIDE@@@] Tiešraide: Somija U20 Latvija U20 10 augustā 2022 Savukārt otrā apakšgrupā spēkiem mērosies Čehija, Dānija, Somija, Zviedrija un

[[SKATĪTIES TELEVĪZORU<]] Latvija U20 Čehija U20 tiešraide 15 augustā 2022

Plus d'actions
bottom of page