Profil

A rejoint le : 12 août 2022

À propos

AVSLAPPET: Joel Mvuka fremstår som både ydmyk og avslappet i møte med TV 2. Foto: TV 2. Men det var kun tilfeldigheter som gjorde at bergenseren ikke la opp for to år siden. Fikk beskjed om å gi segTenåringen hadde nettopp begynt å gjøre seg bemerket på seniortreninger for Åsane, men en obligatorisk sjekk av hjertet skulle snu opp-ned på alt.

AiScore tilbyr alle fotballfans LiveScore, fotballresultater, fotballresultater, ligatabeller og ligaer for ligaer, kopper og turneringer, og ikke bare fra de mest populære fotballigaene som England Premier League, Spania La Liga, Italia Serie A, Tyskland Bundesliga, Frankrike Ligue 1, men også fra et stort utvalg av fotballland over hele verden, inkludert fra Nord- og Sør-Amerika, Asia og Afrika. Våre fotballresultatkort blir oppdatert live i sanntid for å holde deg oppdatert med alle liveoppdateringer av fotballkampene som skjer i dag, sammen med fotballresultater for alle ferdige fotballkamper for hver fotball- og fotballliga.

Bodo Glimt vs Dinamo Zagreb gratis livescore og videostrøm (2022/08/17)AiScore Football LiveScore gir deg enestående fotballresultater og fotballresultater fra over 2600+ fotballigaer, kopper og turneringer. Få live score, pauser og fotballresultater på heltid, målscorer og assistenter, kort, bytter, kampstatistikker og live stream fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Russian Premier League, Brasileirão, MLS, Super Lig og mesterskap på AiScore. com.

Det var først da den daværende Åsane-assistenten Sindre Tjelmeland tok kontakt med en spesialist i Tanzania, at det hele løste seg. – Det handler om at et hjerte til en toppidrettsutøver fra Burundi, der jeg er fra, faktisk ser sånn ut. Etter åtte måneder på sidelinjen kom konklusjonen: Mvuka var frisk og hadde aldri vært syk. – Kommer til å få gåsehudSiden har det gått fort.

Jeg tror ikke vi trenger å gjøre så mange forberedelser før denne kampen, men jeg har var på hjemmestadion deres da jeg fulgte de med Brann i 2008. Da var jeg glad for at jeg satt på VIP-tribunen, for den blå horden var crazy. Det har vi ikke brukt noe tid på inn mot den kampen som kommer nå, men det kan godt hende vi forbereder spillerne på den type ting når vi nærmer oss den kampen. – Det må nevnes at vi har opplevd bra trøkk i Legia og mot Celtic. Kampen mot Roma var en egen historie, men jeg satt jo på tribunen.

Det er to fotballkamper som skal spilles, og vi må bare prestere så godt som mulig. Det er ikke umulig å tape her og vinne der eller omvendt. Den andre kampen har vi minst mulig fokus på. – Naturlig steg Saltnes tror kroatenes erfaringer og historikk gjør de helgule til åpenbare underdogs. – Det er ingen tvil om at vi er underdogs. Vi har alt å vinne og er allerede klare for å spille på et på et høyere nivå i Europa enn vi noensinne har vært på selv, så her er det bare å glede seg. Det er en utrolig fin mulighet med veldig lite press.

During this period they have managed six wins and one draw. The Norwegian outfit have sensationally scored 32 goals during these seven fixtures and conceded just three. Bodo/Glimt will be hopeful that they can carry this run of form to the final round of the Champions League qualifiers and earn the best result possible in the first leg. This will allow them to carry an advantage into the away leg and possibly earn them a first ever Champions League group stage experience. Dinamo Zagreb have enjoyed a sensational run of results in their recent fixtures. In their last six matches they have earned five wins and a draw. They sit at the top of the Croatian first division thanks to this run of form with a five point margin.

19-åringen hadde ikke spilt mange kampene i Obosligaen før Bodø/Glimt kom på banen. Og etter en liten tilvenningsperiode er Mvuka i ferd med å ta både Eliteserien, og europeisk fotball, med storm. – Det tok litt tid i starten å bli vant til å bo alene, lage mat og den type ting. Men nå har jeg funnet meg til rette. To mål og fire målgivende pasninger er fasit til nå i Eliteserien. – Det er gøy. Det handler om at jeg har masse selvtillit. UNDER KNUTSENS VINGER: Kjetil Knutsen har vært tålmodig med Mvuka.

Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb: Champions League Live Stream, Schedule, Fixture and Probable LineupsBodo/Glimt will be taking on Dinamo Zagreb in the first leg of the final round of the Champions League qualification for the 2022/23 season. This is a highly significant fixture with the winner of the tie advancing to the group stages of the Champions League. Norwegian champions, Bodo/Glimt have beaten Kl Klaksvik, Linfield and Zalgiris to reach to this stage of qualification.

Glimt-kometen fikk beskjed om å legge opp: - Trodde karrieren var overPOPULÆR: Joel Mvuka er blitt en populær skikkelse i Bodø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg Joel Mvuka (19) har hatt en annerledes vei til toppen. Se Bodø/Glimt-Dinamo Zagreb på TV 2 og TV 2 Play tirsdag fra klokken 20. 30. – Der og da tenkte jeg at det var over. Han er bare 19 år, men Joel Mvuka har allerede opplevd å måtte tenke på et liv etter fotballen. Før tirsdagens CL-playoff mot Dinamo Zagreb regnes han som et av norsk fotballs største talenter, og som en nøkkelspiller for Champions League-jagende Bodø/Glimt.

While their opponents, Dinamo Zagreb have seen off Shkupi and Ludogorets Razgrad till now. Read More: Juventus vs Sassuolo: Serie A Live stream, Schedule, Fixture and Probable Lineups Match Details Bodo/Glimt vs Dinamo ZagrebKey DetailsDate17 August, 2022VenueAspmyra Stadion, Bodo, NorwayKickoff time India12:30 am IST (Wednesday)Kickoff time Norway9:00 pm CEST (Tuesday)Kickoff time Croatia9:00 pm CEST (Tuesday)Bodo/Glimt have been unbeaten in their last seven matches.

Nå får han betalt. Foto: Mats Torbergsen Nå venter Dinamo Zagreb på Aspmyra på tirsdag, og sannsynligheten er stor for at den tidligere Åsane-spilleren er i startoppstillingen. – Det er en drøm. Det er stort. Jeg kommer til å få gåsehud. Drømmer om Manchester UnitedUnggutten har på rekordtid rukket å bli en supporter-yndling i Bodø. Og trener Kjetil Knutsen har også gitt ham mer og mer tillit. Men selv er Mvuka klar på at han har forbedringspotensial. – Jeg må bli bedre på å avslutte, sier han med et stort smil. – Jeg må være roligere i sånne situasjoner. – Du virker veldig beskjeden? – Det ser jo sånn ut på tv, når jeg ser gjennom intervjuene mine i ettertid, men jeg er ikke så beskjeden, altså.

Programación de TV y en línea para Bodø / Glimt Bodø / Glimt contra Dinamo Zagreb - agosto 17, 2022 - Listados de TV y transmisión en línea en vivo, Resultados en vivo, Noticias y videos :: Live

Pressekonferanse Bodø/Glimt foran møtet med Dinamo ZagrebKnutsen møtte pressen sammen med Ulrik Saltnes mandag formiddag. – Vi har en stor og fyldig tropp og en spillergruppe som er i bra form. Vi har en ellever som har spilt en del sammen nå, og forutsetningene for at vi skal gjøre en god prestasjon i morgen er absolutt til stede, var beskjeden fra trener Kjetil Knutsen. – CrazyFlere i pressekorpset ønsket å høre hvilke forberedelser Glimt gjør for å mentalt være klare til kamp med kroatiske supportere på besøk, og ikke minst i returoppgjøret i heksegryta i Kroatia. – Nå skal vi spille på Aspmyra, så det er egentlig de som må gjøre grepene først.

Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb: Champions League Live Bodo/Glimt will be hosting Dinamo Zagreb in the first leg of the final round of Champions League qualification on

Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb Live Stream & Results 16/08 Learn How to Watch Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb Live Stream Online on 16 August 2022 19:00, See Match Results and Teams H2H Stats

– Allerede i garderoben etter kampen mot Zalgiris ble hymnen spilt. Hvor mye har dere snakket om den de siste dagene? – Det var litt pinlig da den var på i garderoben. Det ble snakket om å sette den på før treningen i dag, men det ville blitt pinlig, jeg er glad det ikke gikk i orden, svarte en spøkefull Saltnes, før han noe mer alvorlig svarte:– Vi har snakket litt om det. Jeg tror alle i dette rommet har et forhold til akkurat den hymnen på ett eller annet vis, så at den skal spilles på Aspmyra er ufattelig spesielt. Det har vi så klart snakket om. Når alt kommer til alt er det et naturlig steg i en rar og merkverdig reise Bodø/Glimt har vært på. Det er rart med det.

Bodø/Glimt - VG Nå: Fotball I tirsdagens trekning vil Glimt være useedet, og bli trukket opp mot et av disse fire alternativene: FC København; Vinneren av Ludogorets og Dinamo

Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb på TV & Live Stream - tid, kanal | Se Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb på TV og Live stream. TVkampen gir deg full oversikt med tidspunkt, TV-kanal og live

[
[SPORT>>>] Bodø Glimt mot Dinamo Zagreb på live 16 august 2022

[SPORT>>>] Bodø Glimt mot Dinamo Zagreb på live 16 august 2022

Plus d'actions